Hei vaan kaikki, jotka nauttivat lähestyvästä keväästä! Itse olen jollain lailla todella innoissani, en tiedä miksi, mutta jotenkin talvi on ollut kaikkineen todella rankka ja rasittava. Ei sillä, kahvihan aina auttaa pitämään silmät auki ja siksi olenkin keskittynyt maistelemaan erilaisia erikoiskahveja talven aikana. Lisäksi se innokkuus jäi jotenkin päälle ja edelleen joudun miettimään, mitä uutta haluan.

Talven mittaan kokeilin erilaisia saitteja, josta voi ostaa kahvipapuja ja muita ihanuuksia. Yksi nettikauppa oli todellakin yli muiden ja olenkin sieltä ostanut keittimen lisäksi paljon muutakin. Papu Cafe on siis ehdoton suosikkini! Voinhan sen tietysti tunnustaakin ja mikäs siinä, voit ihan itse käydä kurkistamassa, millainen kahvinjuojan taivas se onkaan.

Ostin siis keittimen, jossa voin käyttää tarvittaessa kapseleita, papuja ja jopa suodatinkahvia, jos haluan tehdä ihan tavallista kahvia. Se on siis mieletön laitos, kun kaikki on mahdollista yhdellä ja samalla laitteella. Enää en juurikaan käy kahviloissa, vaikka tuoksu tunkisi kuinka terhakkaana nenästäni!

 

Papu%20Cafe.jpg