Terveiset täältä vaateröykkiöiden ja parittomien sukkien keskeltä. Päätin, että tänä vuonna siivoan jouluksi myös kaapit ja heitän ylimääräiset ja tarpeettomat tavarat kierrätykseen tai jätteisiin.

Kuten arvata saattaa, projektini on laajentunut ja kun kerran tyhjensin kaapit, hankin niihin myös uudet säilytysjärjestelmät. Olen jo pitkään ihaillut ruotsalaisen Elfa merkin säilytysratkaisuja ja siksipä valinta oli helppo. Ostin Elfaa netistä, Netraudan sivuilta. Mittasin kaapit vain tarkasti kotona ja selailin heidän sivuiltaan sopivat laatikot ja ratkaisut meidän tarpeisiin. Täytyy sanoa, että tilaus oli helppo tehdä ja tavarat toimitettiin suoraan kotiin. Hintakin oli varsin huokea. Aloitin nyt meidän makuuhuoneen kaapistoista, koska ajattelin, että testaan ensin miten säilytysratkaisu toimii siellä ja jos se toimii hyvin ja on helppo koota ja asentaa, tilaan myös eteisen ja vaatehuoneen kaappeihin Elfaa. Katsotaan nyt muutama kuukausi kuinka uudet laatikot toimivat. Toistaiseksi ne vaikuttavat pelaavan oikein hyvin.

Screen%20Shot%202017-12-28%20at%2018.56.

Kyllä on vapauttavaa laittaa vanhoja vaatteita, kenkiä ja muita tarpeettomia asioita pois ja eteenpäin niitä enemmän tarvitseville! Suosittelen muitakin kokeilemaan!