Kevään tulo on tänä vuonna kyllä tuntunut ihan ennätyksellisen vaikealta. Monessa lehdessäkin sitä on ihmetelty että kyllä on epätavallinen sää! Vihdoin on kauniimpaa ja lämmintä luvassa!

Screen%20Shot%202017-05-15%20at%2013.49.

Meille se tarkoittaa mökkikauden aloitusta. Muutamme ensi viikolla käytännössä katsoen kokonaan mökille ja käymme sieltä sitten töissä. Näin teemme yleensä joka kesä.

Mökki on hyvässä kunnossa ja remontteja ei nyt tänä kesänä tarvitse juurikaan tehdä. Joku kuivakäymälä edullisesti olisi hyvä löytää, niin saa vessan päivitettyä tällä vuosikymmenelle. Se nyt ei onneksi ole ihan kamalan iso projekti, vaan ulkovessoja on aika helppo löytää edullisestikin. Ainoa ongelma hyvän käymälän löytämisessä on se, että vaihtoehtoja on niin paljon. On perinteistä ulkohuussia, on polttavaa käymälää sekä pakastavaa. Olen talven aikana jonkin verran selvitellyt eri vaihtoehtoja, joten uskon kyllä että sopiva ulkovessa löytyy helposti.

Screen%20Shot%202017-05-15%20at%2013.50.

Ensi viikolla mennään istuttamaan vähän kesäkukkia ja tekemään polttopuita kesän tarpeisiin. Ihanaa kun on luvattu hyvää säätä! Miten teillä? Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?