Heipparallaa!

Tämä viikko on mennyt hikisissä merkeissä - olen nimittäin monen vuoden jälkeen alkanut harrastamaan liikuntaa ja syömään terveellisemmin. Kaikki alkoi siitä kun meille ostettiin taas monen vuoden jälkeen uusi puntari. Astuin sille ja huomasin lihonneeni ihan liikaa... ja siitä voi syyttää vain laiskuuttani ja mukavuudenhaluani.

Urheiluhousut kiristivät, joten tilasin uudet netistä. Samalla ostoskoriin tarttui myös punainen Nike urheilutoppi ja uudet uikkarit. Viikon alusta olen käynyt pitkällä lenkillä kolme kertaa (kävelyä vielä, joskus toivottavasti hölkkäystä ja juoksua) ja uimassa kahdesti. 

Ruokavalioni vaihtui nyt pinnalla olevaan 5-2-dieettiin, jossa syödään viitenä päivänä mitä halutaan ja kahtena valinnaisena päivänä 500-600 kaloria. Paastopäivinä rasva palaa tehokkaasti. Tätini ja hänen miehensä ovat laihduttaneet tätä dieettiä noudattamalla noin kilon viikossa.

Katsotaan nyt mihin tällä päästään. Tavoitteena olisi kuitenkin 5-6 kilon laihdutus jouluun mennessä. Kertokaas tekin kommenttejanne 5-2-dieettiin liittyen - kaikki vinkit ja ideat otetaan innolla vastaan!

 

1305731436246-normal.jpg